Bewertungen von Chicken Afrasya Dordrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Annoniem
24 September 2023
Rowdy
22 September 2023

Lekker zoals altijd

Peter de Jong
22 September 2023

Het was super..

Gerard Flach
21 September 2023

Was weer helemaal super!

Nico sins
16 September 2023

Gewoon 10 top eten lieve eigenaar

Ellen
11 September 2023

Kwam eerder dan opgegeven, maar was toch snel geholpen

Oscar
11 September 2023
Johan
10 September 2023
Stefan Boon
8 September 2023
Jerry krook
6 September 2023

Snel , warm en lekker - meer hebben we niet nodig toch ?

Kleijn
4 September 2023

Snelle bezorging en altijd lekker! Toppers!

Anoniem
3 September 2023

Snel bezorgd en de kapsalon was weer heerlijk zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos
3 September 2023

Weer geweldig gewoon.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjo
2 September 2023
R
1 September 2023

Heel snel bezorgd!!! Altijd lekkere eten!!! Ben al jaren klant, aardige mensen 💯👌

Tamarah Clarenbach
1 September 2023

Geweldige service, heerlijk eten en een hele lieve eigenaar. Ik ben al jaren klant en dat zal ook zeker zo blijven

Koos
25 August 2023

Gewoon weer perfect thanks toppers

Loet
24 August 2023

Het was weer erg lekker, bezorger was mooi op tijd en erg vriendelijk

Karin van dijk
19 August 2023

Besteld voor afhalen maar ik ben netjes gebeld door restaurant dat mijn bestelling klaar stond ik vroeg als dit mag bezorgd gaan worden ze hebben lekker warm ons binnen 15 minuten gebracht hele live eigenaar zeker een aanrader ik bestel nooit meer bij andere zaken van mij krijgen jullie een dikke 10

Denise
18 August 2023

Zelfs toen ik thuis kwam was het nog steeds goed warm. De vroegste tijd die ik kon kiezen om af te halen was na een half uur. Ik was iets vroeger maar toch stond het al helemaal klaar. Goede service.

Brent
15 August 2023
n
15 August 2023
Mirel
14 August 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Zaka
23 Juli 2023
Mirel
16 Juli 2023

Even lekker als altijdđŸ˜‹đŸ€€ Tot na de vakantie wij gaan er even tussenuit đŸ„°

Johan
2 Juli 2023
Nico
1 Juli 2023

Voor het eerst sinds een lange tijd weer eten besteld. En deze keer was het weer ouderwets lekker

Sina
29 Juni 2023

Top!!!!!

Mirel v Houten-Nederlof
29 Juni 2023

Was weer heerlijk!!

Koos
26 Juni 2023

Het blijft een cliché maar was weer top ik bestel snel weer

Rowdy
26 Juni 2023

Eten was warm en lekker zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
22 Juni 2023

Sneller klaar dan aangegeven tijd en service is heel goed. Eten werd bij mijn auto afgegeven omdat ik slecht ter been ben.

Rob Hagens
21 Juni 2023
Mirel v Houten-Nederlof
10 Juni 2023

Was weer toppie!!!!

Anoniem
8 Juni 2023

Heerlijk gegeten altijd goed!

Mirel v Houten-Nederlof
7 Juni 2023

T was weer top!!!

I.E v Dalen
6 Juni 2023
Johan van Leliveld
5 Juni 2023
Lorenzo van Kessel
4 Juni 2023

Kapsalon was weer heerlijk, echter de bezorging was 45min te laat. Hierdoor is 1 kapsalon(met rijst) onaangeraakt omdat degene voor die was weg moest,Ruim na de aangegeven bezorgtijd vandaar dat wij ook voor 15:45 kozen. Biedt het niet aan om 15:45 te bezorgen als je het niet voor 16:30 kan bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nathalie
3 Juni 2023

Was een lange tijd geleden ,maar het heeft ons goed gesmaakt ,was heerlijk en goed warm,toppie 👍👍 bedankt

Raymond
30 Mai 2023

Was weer lekker.

Axel
26 Mai 2023

Alles keurig geleverd ondanks drukte, prima kwaliteit!

Kim Dusseldorp
21 Mai 2023

Ik ben altijd fan van Afrasya. Echter gisteren zat er plastic in me eten. Bezorging was heerlijk snel en het eten was goed warm

Maria Marissa
21 Mai 2023

Top geregeld altyd goed en snel

Koos stasse
20 Mai 2023

Was weer echt heerlijk vrienden van ons mee gegeten en die gaan vanaf nu ook hier bestellen ga zo door

Brouwer
20 Mai 2023

Wederom heerlijk gegeten

Al
20 Mai 2023

Best like always :)

Arjo
18 Mai 2023
Alex
17 Mai 2023

Like always : The Best

Alexander
17 Mai 2023

Altijd heerlijk eten

Chella Girigori
16 Mai 2023
Brouwer
16 Mai 2023

Wederom heerlijk eten. Bestelling ver voor aangegeven tijd geleverd.

Claire
13 Mai 2023

Ondanks dat we moesten wachten door de wegafsluiting hebben we weer genoten van het eten!! 😊

Gerard Flach
11 Mai 2023

De lekkerste kapsalon van Dordrecht!

Mirel v Houten-Nederlof
11 Mai 2023

Zeer zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de bezorging soms is het wat drukker en duurt t wat langer maar altijd binnen het uur Wij blijven zeker bestellen hier

Jack sins
10 Mai 2023

Hier altijd vriendelijk mensen en iedere week een heerlijke actie betaalbaar kwaliteit nr 1 niks te klachten

Johan
8 Mai 2023

Beste kapsalons van de regio

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Priscilla
7 Mai 2023

Was weer leker eten super service om me te bellen voor me dochtertje voor een alternatief en vriendelijke bezorgerster 👍

Arie
7 Mai 2023

Het eten werd lekker warm bezorgd. Wat we besteld hadden was ook echt lekker.

Koos
4 Mai 2023

Valt weinig over te zeggen zoals altyd gwn super lekker tot de volgende x

Axel
2 Mai 2023

Alles perfect.

Pauline
1 Mai 2023
Arjan
30 April 2023

Heerlijk, en snel bezorgd!

A.
28 April 2023

Geweldige kwaliteit!

Aga
26 April 2023
Indio
24 April 2023
Anoniem
20 April 2023
I.E v Dalen
20 April 2023

Heerlijk gegeten

Koos stasse
19 April 2023

Zoals altyd geweldig dit vinden wij absoluut de beste zaak van de regio voor onder andere kapsalon er is geen betere tot snel weer

Marcel
15 April 2023

Voor de tweede keer is het half verbrand. De smaak is echt niet als eerst helaas.

A.
14 April 2023

Heerlijk gegeten!

Fabian
14 April 2023

Was weer heerlijk, we hebben genoten. Niets op aan te merken!

Lorenzo
10 April 2023
Rowdy
10 April 2023

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Axel
7 April 2023

Heerlijk gegeten!

Tiko
4 April 2023

Heerlijk kapsalon, top service! Wil vaker bestellen bij jullie.

Hamoedi
3 April 2023

Vriendelijke personeel, goede service en heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.
1 April 2023

Patat was koud. Hierover gebeld. Kregen keurig warme geleverd. De rest was lekker en kwalitatief goed zoals altijd!

Millaa
31 MĂ€rz 2023

Allemaal Toppers ❀ n heerlijk eten xx

Jacob
29 MĂ€rz 2023

Erg vriendelijke bezorger die er supersnel was met nog lekker warm eten!! Zeker een aanrader :)

Jasper van der hoek
26 MĂ€rz 2023

Jullie zijn de winter geworden Gefeliciteerd met thuisbezorgd awaard eten goed ook aardig personeel ga zo door top

H.L. Hernan
26 MĂ€rz 2023

Top zoals altijd..

Axel
25 MĂ€rz 2023

Gewoon de beste.

Anoniem
24 MĂ€rz 2023
L.L. Verberne
23 MĂ€rz 2023

Onze bestelling werd op tijd bezorgd door een vriendelijke mevrouw. De kapsalons kipdoner en de chicken strips menu smaakten prima en lekker warm. We zullen zeker nogmaals bestellingen doen!

Dev
17 MĂ€rz 2023

Zeker hele lieve mansen en top eten

Thomas Ploegers
17 MĂ€rz 2023

hij was weer super

Boef
16 MĂ€rz 2023

Helaas wat dingen vergeten bij de bestelling. Kindermenu was niet compleet, drinken en saus zaten er niet bij! Had ook geen zin om daarover contact op te nemen.

Ine
15 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, altijd even vriendelijk bij bezorging

Perry
13 MĂ€rz 2023

Ongetwijfeld de beste kapsalon in de regio, en geweldig personeel. Bezorging is ook redelijk snel.

Jacqueline
12 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer heerlijk. Wij bestellen bij geen ander! Zelf de Egyptische vriend vond het geweldig. Snel weer

M Stal
11 MĂ€rz 2023

Minpuntje er zat geen saus bij wat ik wel erbij besteld had was beetje aangebrand broodje kip doner speciaal hotwings beetje koud ....jammer wat betaal er genoeg voor !....

m
11 MĂ€rz 2023

lekker en netjes op tijd

De bruin
11 MĂ€rz 2023

Altijd weer leuk om de eigenaar te ontmoeten en ff een babbeltje te maken met hem een top vent en verders nooit geen klachten over het eten altijd goede service zoals je dat verwacht.

Priscilla
9 MĂ€rz 2023

Lekker eten!! aardige bezorger aanrader

Edmond Dantes
5 MĂ€rz 2023

Super lekkere eten!! Snelle bezorging en hartstikke vriendelijke service zeker voor herhaling vatbaar!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

dylan
5 MĂ€rz 2023

goed eten jammer dat ze de helft van mijn chicken strips vergeten zijn waar ik toch 5 euro voor heb betaald.

mark
4 MĂ€rz 2023

lekker eten en netjes op tijd volgende keer weer bedankt

Anthony
3 MĂ€rz 2023

Eten is echt prima. Contact met klant mag verbeterd worden!

Johan
3 MĂ€rz 2023

Beste kapsalon Snelle bezorging 👍

Bradley
2 MĂ€rz 2023

Wederom lekker gegeten. Bezorger was 25 minuten voor de verwachte tijd, dus super bezorgd.

A.
26 Februar 2023

Heerlijk gegeten. Altijd goed!

Job
24 Februar 2023

Ze zijn heel vriendelijk.

Echt een top eten fresh en top service ik heb de beoordelen van deze restaurant gezien ik heb bestelling geplaatst hier word klant echt als een koning behandeld op het moment dat telefonisch contact opneemt tot je eten krijgt je ziet allen mooi geli lach
19 Februar 2023
Peter de Jong
17 Februar 2023

Zoals altijd weer super goed..!!!

Sina
17 Februar 2023
J. De Bruin.
15 Februar 2023
Arian
9 Februar 2023

Goed vlees en snel bezorgd!

Tito
8 Februar 2023
A.
3 Februar 2023

Lekkere verse broodjes.

Brandon
3 Februar 2023

Smaakt altijd goed

John van Vlierden
30 Januar 2023

Zoals gewoonlijk weer geweldig !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cajetan
28 Januar 2023

Snel bezorgd, lekker warm en smaakt heerlijk!

Nico
28 Januar 2023

Helaas gevraagd om de saus niet op de kapsalon te doen toch gedaan en er zat heel weinig vlees op.ben het beter gewend van Afrasya

Anoniem
26 Januar 2023

Goede kwaliteit vlees, aardig personeel en snelle bezorging!

L
24 Januar 2023

Lekker gegeten!

Axel
21 Januar 2023

Heerlijk gegeten, vers en vol van smaak. Aanrader!

Jolanda
19 Januar 2023

Was weer heerlijk.

Marlon
18 Januar 2023

Mooi optijd bezorgd, lekker warm heerlijk gegeten !!

Peter de Jong
13 Januar 2023

Alleen besteld voor 18.00 uur en werd gebracht om 17.00 uur..

Patron
12 Januar 2023

Snelle bezorging en lekker eten

Esmee
6 Januar 2023

Lekkere kapsalon, keurig op tijd.

Peter de Jong
30 Dezember 2022

Heerlijke kapsalon ..

Peter de vries
29 Dezember 2022

Zeker hier altijd bestellen wat een top service en vriendelijk mensen ik bestel nooit meer via thuisbezorgd gr peter

Jan
29 Dezember 2022

De kwaliteit van het eten is altijd zeer goed, de bezorging is netjes en vaak ruim voor de aangegeven tijd. Als iets niet lukt of niet leverbaar is dan krijg je netjes een belletje voor een passend alternatief. Keep up the good work!

Axel
24 Dezember 2022

Heerlijke kapsalon & chicken strips. Altijd kwaliteit hier!

Rudy
23 Dezember 2022

Eten was weer dikke prima, bezorging duurde ietsje langer maar dat was logisch met zo’n drukke avond als deze.

Nicole
22 Dezember 2022

Was weer erg lekker

Van der Maas
21 Dezember 2022

We bestellen regelmatig bij Chicken Afrasya, heerlijk eten! Helaas bij de bestelling van vanavond was de knoflooksaus en de sla vergeten. Maar we zijn allemaal mensen. Nog steeds ons favoriet!

J Krook
20 Dezember 2022

gewoon volges de afspraak bezorgd en erg vriendelijk

Martin stal
18 Dezember 2022
Anoniem
16 Dezember 2022

Eindelijk weer de mix kunnen bestellen. Heerlijk!

Rowdy
16 Dezember 2022
Priscilla
15 Dezember 2022

vriendelijk personeel en altijd op tijd lekker eten!!

M stal
10 Dezember 2022
Alexander
9 Dezember 2022

best kapsalon in town

Axel
9 Dezember 2022

Op de minuut nauwkeurige bezorging. Heerlijk gegeten; ontzettend veel waar voor je geld.

Muhammed
30 November 2022

Erg lekker !!!!!

E
26 November 2022
Menno
25 November 2022
Anoniem
21 November 2022

Het vlees was weer erg lekker, ik moest wat langer wachten op m'n bestelling dan normaal maar normaal snel bezorgd

Peter de Jong
19 November 2022

Het bestelde eten was super heerlijk.!!!

Esmee
19 November 2022

Heerlijk gegeten, chickenstrips hier blijven de beste die ik ooit heb gegeten!

Axel
13 November 2022

Opnieuw heerlijk gegeten voor een ontzettend schappelijke prijs. Eigenaar is erg betrokken, belde persoonlijk op dat toevallig iets wat ik gekozen had niet meer beschikbaar was. Keurig netjes iets anders aangeboden gekregen. Chicken Afrasya verdient dinsdag mijn stem voor de Thuisbezorgd Award en ik hoop dat anderen ook de moeite nemen om dit te doen; als iets gewoon goed is moet het ook de waardering krijgen dat het verdient.

Ellen
8 November 2022

Heel snel bezorgd en prima eten

Danny
29 Oktober 2022

Prima bestelling, lekker warm en de bezorger kwam ook zo rond de aangeven bezorging! Niks teklagen

diny
28 Oktober 2022
Jenny
24 Oktober 2022

Kapsalon was lekker alleen jammer dat de saus niet apart meer komt .dan bepaald je zelf hoeveel saus je wil zetten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Romy
23 Oktober 2022

Altijd lekker, bezorgen duurt wat langer maar dat is logisch vanuit dordrecht naar papendrecht. Al met al top! Krijgen altijd wat extras erbij:)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard Flach
23 Oktober 2022
Raymond
6 Oktober 2022

Pizza smaakte goed. Maar het deeg was erg klef .

—
5 Oktober 2022

Ik miste de kaas in de kapsalon??..wat ik wel jammer vond :( Knoflooksaus smaakt beetje anders dan gewend, niet echt naar knoflook..maar is oké

Giovanny
4 Oktober 2022
Hamid
1 Oktober 2022

Heerlijk eten en goeie service Hele lieve mensen,echte aanrader

Anoniem
29 September 2022
Gerard
28 September 2022

Lekker!

Eric
25 September 2022

Vandaag was de bestelling niet lekker was niet zo als de bestelling die ik gedaan had bij de kapsalons was de patat te hard bij 1 kapsalon was de sambal vergeten en bij de andere de extra knoflooksaus plus het was niet echt warm het bakje was warmer dan de inhoud jammer genoeg waardoor het niet lekker was zoals je altijd gewend ben bij jullie.

Claire
24 September 2022

Altijd super lekkere shoarma en de kapsalon falafel smaakte overheerlijk!!

Diny
24 September 2022

Altijd lekker. Binnen redelijke tijd bezorgd.

Axel
23 September 2022

Twee kleine kapsalons van 4,50 gegeten. Heerlijk vers bereid en nog warm. Kortom, ontzettend veel waar voor zo weinig geld! Maar er is nog iets wat ik kwijt wil. Chicken Avrasya is ÚÚn van die zeldzame plekken waar, naast geweldig eten, de ondernemer nog echt hart voor zijn klanten heeft. De aanbieding is daarom ook bedoeld om mensen in deze economisch zware tijden tegemoet te komen. Blijf daarom met zn allen investeren in regionale zaken als deze; bestel via deze website. Het is elke euro waard!

Giovanny
23 September 2022
Arian
23 September 2022

Lekker eten zoals gewoonlijk en snel bezorgd!

Rick
22 September 2022

Bestelling was goed op tijd en het eten was erg lekker zoals gewoonlijk

Hoevers
22 September 2022

Heerlijk eten, goed warm. Netjes op tijd geleverd

Broeders
15 September 2022

Prima, het eten en de bezorging!

Anoniem
14 September 2022

Het eten was heerlijk echt waar. Bedankt. En vriendelijke bezorger:)

Gildomar
13 September 2022

Eten smaak altijd goed en jullie staan altijd met een good vabe voor de deur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
12 September 2022

Een van de weinige plekken waar het altijd goed is. Kwalitatief goed eten voor een zeer schappelijke prijs. Broodje kip döner enorm veel smaak en lekker vers, zelfs op later tijdstip. Via website bestelling gedaan, beter dan met Thuisbezorgd vind ik.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Indio
11 September 2022
Anoniem
10 September 2022

De kapsalon was wel oké en lekker warm. Maar de hotwings leken wel dubbel gebakken, was hard en waren koud! Bestelling duurde ook te lang! Wel een excuus gekregen ervoor:) Normaal is het eten en de bezorging wel goed, dit keer dus ietsjes minder helaas.

K
7 September 2022

Makkelijk te bestellen, word snel bezorgd door hele vriendelijke mensen. Eten is altijd lekker:) zeker een aanrader!

Anoniem
4 September 2022

Zelfs op een later tijdstip heerlijke chicken strips en heerlijke broodje kip döner.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lale
4 September 2022

Snelle bezorging en lekkere eten. Zeker een aanrader!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nishaira
3 September 2022
Axel
31 August 2022

Keurig op tijd. Geweldige prijs/kwaliteit. Bestel hier met enige regelmaat en het eten is altijd goed. Met name de chicken strips zijn exceptioneel en ik ken geen enkele plek waar ze zulke lekkere verkopen. Absolute aanrader!

Jeffrey
25 August 2022

Heerlijk zoals altijd!

Hans
21 August 2022

Veel te laat geleverd terwijl vroeg besteld en tijd aangegeven bevestiging mail gekregen met bezorgtijd en toch 3 kwartier te laat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
20 August 2022

Was weer top

Familie Kraak
18 August 2022

Zeer lekker eten en je krijgt ook echt veel. Zeer vriendelijke man die het komt bezorgen 😀 echt een aanrader!!!

Stam
12 August 2022

Precies op tijd bezorgd

Jeffrey
7 August 2022

Top service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chris
6 August 2022

Lekker!

DiyA
6 August 2022

Gelijk na 4 happen op te hebben boven de wc gehangen. Buikpijn overgeven. Zal morgen even bellen met ze. Wil me geld terug!!!

wesley
5 August 2022
S.
4 August 2022
Arjo Schreuders
3 August 2022
Dev dijkman
31 Juli 2022

Ik vond de beste kwaliteit en super service ik advisser voor iedreen gewoon via zijn website bestelen top

Ronald
29 Juli 2022

Het eten was weer heerlijk. Ondanks dat ik Zwijndrecht Walburg woon, was de bezorging netjes geregeld. EĂ©n ding is zeker: Wil je echt lekker eten, dan moet je bij deze zaak wezen.

Jolanda
28 Juli 2022

Heerlijkekapsalon. Patat goed gebakken en nog super warm bij bezorging.

Sven
24 Juli 2022

Eten was heerlijk en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!

Mark
22 Juli 2022

Altijd goede kapsalon hier!

John
15 Juli 2022

Geweldig service

Nur
11 Juli 2022

Top kwaliteit heerlijk satĂ© met rijst lekker 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D
3 Juli 2022
Koewan
19 Juni 2022

Hotwings en drumsticks waren zoals altijd lekker en warm bezorgd. Maar de broodje falafel was slecht, na paar happen weggegooid

Priscilla
5 Juni 2022

Dit keer was het eten niet op bestelling gemaakt kapsalon had geen sambal een hamburger menu zat sambal op en bij de curry hamburger zat wel kaas

Nico
4 Juni 2022

Jammer dat ondanks dat ik het gevraagd had niet te doen de kapsalon vol zat met saus En daar hou ik niet van. De kip was lekker de bezorging netjes

Robert samson
25 Mai 2022

Heb bij de bezorger aangegeven dat jullie de saus waren vergeten maar daar geen reactie op gehad meer!

Kit
24 Mai 2022

Lekker en snel. Top

Nur
18 Mai 2022
Tim
18 Mai 2022

Als je niet via thuisbezorgd site besteld, dan werkt het beter :) Eten was ook erg lekker jongens top!

Johan van der Horst
2 Mai 2022
Nico
23 April 2022

Snel en netjes bezorgd, het eten was goed warm helaas zat er geen knoflooksaus bij Maar het smaakte goed was lekker

Eric
23 April 2022

De broodjes hadden bijna geen saus en mijn op mijn broodje speciaal proefde ik niet de paprika uien en champignons helaas maar voor de rest was het goed te eten.

Jan Kowalski
11 April 2022

The bests one in city!

Frans Hermsen
2 April 2022

Goede kwaliteit eten en goed verpakt. Nette vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer

Koos
6 MĂ€rz 2022

Gwn top echt heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

William
26 Februar 2022

Altijd zeer tevreden over het eten en de uitstekende service. Wij bestellen altijd de Mix schotel Avrasya special wat meer dan voldoende is voor een gezin met 2 jonge kinderen. De 2 keertjes dat er iets ontbrak bij de bestellingen (bezorging) werd dit snel gecorrigeerd door het ontbrekende binnen 10 minuten alsnog te bezorgen in dubbelvoud met een oprechte verontschuldiging. Vandaar alsnog mijn volle 5 sterren als beoordeling.

F.
25 Februar 2022
Geronimo
25 Februar 2022

Snelle levering, weinig wachttijd.

Dream
21 Februar 2022

Echt super goed altijd

Raymond
20 Februar 2022

Lekkere Turkse pizza’s goed warm en optijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dream
19 Februar 2022

Super goed

Hoevenberg
17 Februar 2022

Zeer lekker , alleen twijfelen we of er wel knoflook zat in het broodje kipDoner xl.

Kelly
13 Februar 2022

Jammer dat de bezorg tijd 18:30 was en het eten er om 19.05 was. Gelukkig wel erg warm eten! Het eten was super lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bastiaanse
2 Februar 2022

De bestelling klopte niet. Had chickenstrips en chicken pieces besteld en ook voor betaald maar ik kreeg 6 kipnuggets voor dezelfde prijs 😔

Clayton
1 Februar 2022

Altijd goed zoals altijd!

Anoniem
30 Januar 2022

Kapsalon besteld, patat was helemaal slap en zacht. Ik weet dat het met een kapsalon lastig is om dit knapperig te houden, maar vorige keer is het wel gewoon gelukt hier. Erg jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nico
9 Januar 2022

Alleen jammer dat er geen knoflooksaus bij zat

Nico
3 Januar 2022

Snel en netjes bezorgd , lekker eten zoals ik gewend ben

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natalie
30 Dezember 2021

Goed eten en goede communicatie

Raymond
21 November 2021

Eten was lekker . Bezorging duurde lang .

Daniël
18 November 2021

Tot kofta bij Avrasya

Ron
18 November 2021

Echt top kwalitiet ne mooi website

Anoniem
17 November 2021

Top eten en super vriendelijk bezorger gr