Avaliações de Chicken Afrasya Dordrecht

Avaliações recentes

5.0
Raymond
Ontem

Pizza smaakte goed. Maar het deeg was erg klef .

5 outubro 2022

Ik miste de kaas in de kapsalon??..wat ik wel jammer vond :( Knoflooksaus smaakt beetje anders dan gewend, niet echt naar knoflook..maar is oké

Giovanny
4 outubro 2022
Hamid
1 outubro 2022

Heerlijk eten en goeie service Hele lieve mensen,echte aanrader

Anoniem
29 setembro 2022
Gerard
28 setembro 2022

Lekker!

Eric
25 setembro 2022

Vandaag was de bestelling niet lekker was niet zo als de bestelling die ik gedaan had bij de kapsalons was de patat te hard bij 1 kapsalon was de sambal vergeten en bij de andere de extra knoflooksaus plus het was niet echt warm het bakje was warmer dan de inhoud jammer genoeg waardoor het niet lekker was zoals je altijd gewend ben bij jullie.

Claire
24 setembro 2022

Altijd super lekkere shoarma en de kapsalon falafel smaakte overheerlijk!!

Diny
24 setembro 2022

Altijd lekker. Binnen redelijke tijd bezorgd.

Axel
23 setembro 2022

Twee kleine kapsalons van 4,50 gegeten. Heerlijk vers bereid en nog warm. Kortom, ontzettend veel waar voor zo weinig geld! Maar er is nog iets wat ik kwijt wil. Chicken Avrasya is èèn van die zeldzame plekken waar, naast geweldig eten, de ondernemer nog echt hart voor zijn klanten heeft. De aanbieding is daarom ook bedoeld om mensen in deze economisch zware tijden tegemoet te komen. Blijf daarom met zn allen investeren in regionale zaken als deze; bestel via deze website. Het is elke euro waard!

Giovanny
23 setembro 2022
Arian
23 setembro 2022

Lekker eten zoals gewoonlijk en snel bezorgd!

Rick
22 setembro 2022

Bestelling was goed op tijd en het eten was erg lekker zoals gewoonlijk

Hoevers
22 setembro 2022

Heerlijk eten, goed warm. Netjes op tijd geleverd

Broeders
15 setembro 2022

Prima, het eten en de bezorging!

Anoniem
14 setembro 2022

Het eten was heerlijk echt waar. Bedankt. En vriendelijke bezorger:)

Gildomar
13 setembro 2022

Eten smaak altijd goed en jullie staan altijd met een good vabe voor de deur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
12 setembro 2022

Een van de weinige plekken waar het altijd goed is. Kwalitatief goed eten voor een zeer schappelijke prijs. Broodje kip döner enorm veel smaak en lekker vers, zelfs op later tijdstip. Via website bestelling gedaan, beter dan met Thuisbezorgd vind ik.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Indio
11 setembro 2022
Anoniem
10 setembro 2022

De kapsalon was wel oké en lekker warm. Maar de hotwings leken wel dubbel gebakken, was hard en waren koud! Bestelling duurde ook te lang! Wel een excuus gekregen ervoor:) Normaal is het eten en de bezorging wel goed, dit keer dus ietsjes minder helaas.

K
7 setembro 2022

Makkelijk te bestellen, word snel bezorgd door hele vriendelijke mensen. Eten is altijd lekker:) zeker een aanrader!

Anoniem
4 setembro 2022

Zelfs op een later tijdstip heerlijke chicken strips en heerlijke broodje kip döner.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lale
4 setembro 2022

Snelle bezorging en lekkere eten. Zeker een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nishaira
3 setembro 2022
Axel
31 agosto 2022

Keurig op tijd. Geweldige prijs/kwaliteit. Bestel hier met enige regelmaat en het eten is altijd goed. Met name de chicken strips zijn exceptioneel en ik ken geen enkele plek waar ze zulke lekkere verkopen. Absolute aanrader!

Jeffrey
25 agosto 2022

Heerlijk zoals altijd!

Hans
21 agosto 2022

Veel te laat geleverd terwijl vroeg besteld en tijd aangegeven bevestiging mail gekregen met bezorgtijd en toch 3 kwartier te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey
20 agosto 2022

Was weer top

Familie Kraak
18 agosto 2022

Zeer lekker eten en je krijgt ook echt veel. Zeer vriendelijke man die het komt bezorgen 😀 echt een aanrader!!!

Stam
12 agosto 2022

Precies op tijd bezorgd

Jeffrey
7 agosto 2022

Top service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris
6 agosto 2022

Lekker!

DiyA
6 agosto 2022

Gelijk na 4 happen op te hebben boven de wc gehangen. Buikpijn overgeven. Zal morgen even bellen met ze. Wil me geld terug!!!

wesley
5 agosto 2022
S.
4 agosto 2022
Arjo Schreuders
3 agosto 2022
Dev dijkman
31 julho 2022

Ik vond de beste kwaliteit en super service ik advisser voor iedreen gewoon via zijn website bestelen top

Ronald
29 julho 2022

Het eten was weer heerlijk. Ondanks dat ik Zwijndrecht Walburg woon, was de bezorging netjes geregeld. Eén ding is zeker: Wil je echt lekker eten, dan moet je bij deze zaak wezen.

Jolanda
28 julho 2022

Heerlijkekapsalon. Patat goed gebakken en nog super warm bij bezorging.

Sven
24 julho 2022

Eten was heerlijk en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!

Mark
22 julho 2022

Altijd goede kapsalon hier!

John
15 julho 2022

Geweldig service

Nur
11 julho 2022

Top kwaliteit heerlijk saté met rijst lekker 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D
3 julho 2022
Koewan
19 junho 2022

Hotwings en drumsticks waren zoals altijd lekker en warm bezorgd. Maar de broodje falafel was slecht, na paar happen weggegooid

Priscilla
5 junho 2022

Dit keer was het eten niet op bestelling gemaakt kapsalon had geen sambal een hamburger menu zat sambal op en bij de curry hamburger zat wel kaas

Nico
4 junho 2022

Jammer dat ondanks dat ik het gevraagd had niet te doen de kapsalon vol zat met saus En daar hou ik niet van. De kip was lekker de bezorging netjes

Robert samson
25 maio 2022

Heb bij de bezorger aangegeven dat jullie de saus waren vergeten maar daar geen reactie op gehad meer!

Kit
24 maio 2022

Lekker en snel. Top

Nur
18 maio 2022
Tim
18 maio 2022

Als je niet via thuisbezorgd site besteld, dan werkt het beter :) Eten was ook erg lekker jongens top!

Johan van der Horst
2 maio 2022
Nico
23 abril 2022

Snel en netjes bezorgd, het eten was goed warm helaas zat er geen knoflooksaus bij Maar het smaakte goed was lekker

Eric
23 abril 2022

De broodjes hadden bijna geen saus en mijn op mijn broodje speciaal proefde ik niet de paprika uien en champignons helaas maar voor de rest was het goed te eten.

Jan Kowalski
11 abril 2022

The bests one in city!

Frans Hermsen
2 abril 2022

Goede kwaliteit eten en goed verpakt. Nette vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer

Koos
6 março 2022

Gwn top echt heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

William
26 fevereiro 2022

Altijd zeer tevreden over het eten en de uitstekende service. Wij bestellen altijd de Mix schotel Avrasya special wat meer dan voldoende is voor een gezin met 2 jonge kinderen. De 2 keertjes dat er iets ontbrak bij de bestellingen (bezorging) werd dit snel gecorrigeerd door het ontbrekende binnen 10 minuten alsnog te bezorgen in dubbelvoud met een oprechte verontschuldiging. Vandaar alsnog mijn volle 5 sterren als beoordeling.

F.
25 fevereiro 2022
Geronimo
25 fevereiro 2022

Snelle levering, weinig wachttijd.

Dream
21 fevereiro 2022

Echt super goed altijd

Raymond
20 fevereiro 2022

Lekkere Turkse pizza’s goed warm en optijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dream
19 fevereiro 2022

Super goed

Hoevenberg
17 fevereiro 2022

Zeer lekker , alleen twijfelen we of er wel knoflook zat in het broodje kipDoner xl.

Kelly
13 fevereiro 2022

Jammer dat de bezorg tijd 18:30 was en het eten er om 19.05 was. Gelukkig wel erg warm eten! Het eten was super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bastiaanse
2 fevereiro 2022

De bestelling klopte niet. Had chickenstrips en chicken pieces besteld en ook voor betaald maar ik kreeg 6 kipnuggets voor dezelfde prijs 😔

Clayton
1 fevereiro 2022

Altijd goed zoals altijd!

Anoniem
30 janeiro 2022

Kapsalon besteld, patat was helemaal slap en zacht. Ik weet dat het met een kapsalon lastig is om dit knapperig te houden, maar vorige keer is het wel gewoon gelukt hier. Erg jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico
9 janeiro 2022

Alleen jammer dat er geen knoflooksaus bij zat

Nico
3 janeiro 2022

Snel en netjes bezorgd , lekker eten zoals ik gewend ben

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natalie
30 dezembro 2021

Goed eten en goede communicatie

Raymond
21 novembro 2021

Eten was lekker . Bezorging duurde lang .

Daniël
18 novembro 2021

Tot kofta bij Avrasya

Ron
18 novembro 2021

Echt top kwalitiet ne mooi website

Anoniem
17 novembro 2021

Top eten en super vriendelijk bezorger gr